Laden Evenementen

« Alle evenementen

Terug- en vooruitblik

1 februari, 2024

- Gratis
Terrein HvOTerrein HvO

In het seizoen van 2023 hebben we voor de 5e keer een mooie expositie in onze beeldentuin gehad. Ook volgend jaar hopen we weer een expositie te bieden. Tijdens die periode, van half mei t/m half juni 2024, zullen er ook andere activiteiten zijn waaronder een poëzieproject dat in voorbereiding is. En ons terras is in die periode weer open.

In de periode juni-september hebben we weer een paar leuke en gezellige optredens gehad in de boomgaard. Ook volgend seizoen zal er weer muziek zijn. Daarnaast was er een theatervoorstelling die een succes was, dus ook theater gaan we volgend jaar inplannen.

Onze workshops wisselen elk jaar wel wat, maar de Taiko-workshop zal ook volgend seizoen weer een paar keer gegeven worden. Ook een aantal creatieve workshops zoals mozaïeken en de workshop van Marie-José Capello komen terug.

Vanaf februari gaan we de agenda weer vullen. Er komen dan steeds nieuwe activiteiten bij, dus check met regelmaat onze agenda.

Omdat sommige activiteiten niet door ons alleen georganiseerd en verzorgd kunnen worden, zijn wij op zoek naar mensen die ons af en toe kunnen ondersteunen hierbij. OOK iets voor jou? Kijk dan bij “Over ons-vrijwilligers”.

Zijn er activiteiten die jij wilt organiseren maar heb je daar geen ruimte voor? Misschien zijn wij de juiste locatie voor jou! Kijk eens bij “Ruimteverhuur” en stuur een berichtje via de contactpagina of naar: info@hofvanook.nl.

Gegevens

Datum:
1 februari, 2024
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Hof van OOK

Gegevens

Datum:
1 februari, 2024
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Hof van OOK