Het Nieuwe Bewegen

Het Nieuwe Bewegen is een systeem gebaseerd op de beginselen van ontspanning en beweging. Het geeft duidelijke richtlijnen tot ontspanning om voorbij je onbewuste patronen en overtuigingen te geraken. Je ontdekt jouw eigen energie die “weet” wie je bent en hoe je optimaal beweegt en leeft. Zo leer je optimaal te bewegen om effectief te ontspannen en vol energie te leven.

Door eenvoudige oefeningen uit te voeren, krijg je feedback van je lichaam. Het Nieuwe Bewegen biedt je de inzichten om te ontdekken of je op het voor jouw juiste spoor zit, of niet. Zo kan je de ervaring van de oefeningen met een gerust gemoed toepassen in je dagelijkse leven. Het is tevens een meerwaarde voor elke training van elke sport en revalidatie.

Het Nieuwe Bewegen is een eenvoudig en veilig systeem om te ontdekken wie je bent, hoe je moeiteloos optimaal beweegt/sport en hoe je krachtig in het leven staat. Wees niet verrast door de eenvoud, daardoor is het juist zo uniek en waardevol.

Workshopbegeleider Yves Verbeeck is licentiaat in de kinesitherapie. Zijn ontdekkingstocht ging de voorbije 30 jaar van relaxatie over oosterse geneeswijzen naar Tai Chi/Chi Kung. Hij volgde talloze opleidingen, workshops en privé-trainingen in binnen- en buitenland met gerenommeerde meesters en oefende letterlijk duizenden uren. Uit deze rijke ervaring ontwikkelde hij het systeem ‘Het Nieuwe Bewegen’.

Enthousiast geworden? Bekijk de agenda om te zien wanneer deze workshop plaatsvindt.

Workshop details

Type activiteit: Workshop

Workshopleider: Yves Verbeeck

Duur: 3 uur

Prijs: € 62,50 p/p (incl. koffie/thee/sap)

Aantal deelnemers: 6-8

Meer info over de workshopleider: www.yvesverbeeck.com