Workshop-dag: Mental Energetic Body Training met stiltewandeling

Voor iedereen die goed wil leren ontspannen of beter wil omgaan met ziekte en stress of problemen wil voorkomen.

PROGRAMMA

09.30 – 10.00 uur Aankomst/welkom;
10.00 – 12.00 uur MEBT;
12.00 – 13.00 uur lunch;
13.00 – 14.30 uur Stiltewandeling;
14.30 – 16.30 uur MEBT;
16.30 – 17.00 uur Afsluiting/vertrek.

MEBT
Teveel en langdurige stress en spanning mondt altijd uit in onaangename ervaringen. Het tegengif tegen stress is ontspanning. Tijdens deze workshop neem ik je mee naar het prille begin van ontspanning. Dat is noodzakelijk om de deur te openen naar jouw authentieke energie. Met oefeningen en wegwijzers leer ik je om vanuit jouw authentieke energie te bewegen en jouw leven de vorm te geven die voor jou bestemd is. Doordat ik verschillende systemen samenbreng in één toegankelijk oefensysteem MEBT, ervaar je de voordelen van ontspanning, mindfulness, hart- en breincoherentie, Chi Kung/Tai Chi en beweging. Je geest wordt meer helder en alert, je lichaam wordt soepeler en veerkrachtiger, je ademt dieper en ruimer, je vindt meer dynamische stabiliteit, je intuïtie versterkt en je krijgt weer controle over je leven. Door mijn rijke ervaring heb ik veel voorbeelden uit de praktijk; concreet en heel herkenbaar.

Over Yves Verbeeck
Als Licentiaat Kinesitherapie (K.U.L.-1989) volgde hij verschillende specialisaties, waaronder relaxatietherapie alsook oosterse manuele therapie. Hij verdiepte zich meer dan vijfentwintig jaar in de helende bewegingsvorm Chi Kung en Tai Chi. Daarbij nam hij deel aan lessen, workshops en privétrainingen bij gerenommeerde meesters in binnen- en buitenland (NL,F,UK,VS). Vanuit zijn jarenlange kennis, expertise en ervaring ontwikkelde hij het unieke trainingsconcept MEBT, een toegankelijk oefensysteem, waarin de inzichten en wegwijzers van het Westen en het Oosten samenkomen. Meer informatie: www.yvesverbeeck.com.

STILTEWANDELING
Na een korte toelichting ga je gezamenlijk op pad. Door in stilte in de natuur te wandelen kun je rust ervaren. Rust in de natuur en rust in jezelf. In stilte wandelen doe je voor jezelf. Nu kun je dat natuurlijk alleen doen, maar je zult merken dat met meerdere mensen in stilte lopen anders is en een meerwaarde heeft. De energie voelt heel anders. Door het lopen met meerdere mensen kun je de stilte nog intenser ervaren. De wandeling is 4 à 5 km.

Deze wandeling wordt begeleid door Lidy Renout, arbeids- en organisatiepsycholoog. Voor meer informatie: stiltewandeling@hotmail.com.

Enthousiast geworden? Bekijk de agenda om te zien wanneer deze workshop plaatsvindt.

Workshop-dag details

Type activiteit: Workshopdag

Workshopleiders:  Yves Verbeeck & Lidy Renout

Duur: 09:30 – 17:00 uur

Prijs: € 99,00 p/p. (incl. lunch en consumpties gedurende de dag)

Minimum aantal deelnemers: 6

Maximum aantal deelnemers: 8