Zin in didge

In deze workshop wil ik jullie graag uitnodigen om een didgeridoo te bespelen en deze in te zetten voor meer kwaliteit van bestaan. Voor mij is dat op de eerste plaats het plezier van het spelenderwijs ontdekken hoe divers dit muziekinstrument is. Je hebt geen muzikaal talent nodig. Gaandeweg kun je een eigen sound ontwikkelen. Op dit instrument kun je niets fout doen, alles wat erin gaat komt er versterkt uit. In het begin is dit misschien wat onwennig, maar gaandeweg raak je meer vertrouwd en wordt het steeds leuker om die didge te pakken en jouw “droom” leven in te blazen.

Er wordt een bamboe didgeridoo voor je ingekocht of je neemt er zelf één mee. Aanmelden kan tot 10 juni i.v.m. het bestellen van de didge! Geef je voorkeur aan bij je aanmelding.

Het bespelen van de didgeridoo bij kan dragen aan het onthaasten en slaapapneu en hyperventileren verminderen. De workshop vindt buiten plaats. Zorg zelf voor comfortabele, warme kleding en evt. een kussentje om op te zitten. Bij slecht weer zal de workshop worden verzet of geannuleerd.

Enthousiast geworden? Bekijk de agenda om te zien wanneer deze workshop plaatsvindt.

Workshop details

Type activiteit: Workshop

Workshopleider: Laurens Suurmond

Duur: 3 uur

Prijs met didge: € 47,50 p/p (Wij kopen een bamboe didgeridoo voor je in)

Prijs zonder didge: € 31,50 p/p (Je neemt zelf een didgeridoo mee)

Aantal deelnemers: 6-8

Meer info over de workshopleider: www.ecoaarde.nl